Een zonnebril met logo of naam

 

Je kunt natuurlijk vrij je gang gaan wanneer je een zonnebril gaat bedrukken. Het plaatsen van een naam is erg populair. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een logo of een naam. Bedrijven doen er graag alles aan om naamsbekendheid te vergaren. Door je naam en logo op alle kleding van je medewerkers te plaatsen zullen klanten en geïnteresseerden je makkelijker onthouden. Bovendien is een zonnebril altijd zichtbaar. De ogen zijn het onderdeel van het gezicht waar het meest naar gekeken wordt tijdens een conversatie. En blootstelling is cruciaal wanneer je jouw bedrijf wilt promoten.

Door je zonnebril te bedrukken kun je deze helemaal naar jouw hand zetten. Veel mensen denken er niet zo snel aan om te kiezen voor een bedrukte zonnebril. En dat terwijl afbeeldingen, namen en logo's op kledingstukken printen tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld is. Helemaal als je al over een complete set met kleding beschikt is het bedrukken van een zonnebril een goed idee. Je weet dan zeker dat deze past bij de rest van je outfit. Uiteraard zorgt een kleurrijke en bedrukte zonnebril ook voor dat je meer opvalt. Dat is handig wanneer je herkenbaar moet zijn. Bijvoorbeeld wanneer je in de organisatie van een evenement zit of onderdeel bent van het horecapersoneel.

gallery/db7f17be3b8b3e19cd7dcff689996944

Stel de zonnebril samen die helemaal bij jou past

 

Je kunt natuurlijk ook gewoon voor je zelf een zonnebril laten bedrukken. Daardoor weet je in ieder geval zeker dat deze helemaal bij jouw stijl past. Er zijn talloze mogelijkheden voor een bedrukking. Helemaal omdat je de kleuren van de print en de zonnebril zelf ook kunt bepalen. Elk ontwerp zal anders zijn en dat maakt het bedrukken van zonnebrillen juist zo leuk. Wanneer je in de zomer op het terras zit of op het strand ligt dan zit jij er in ieder geval stijlvol bij.

Een zonnebril voor een feest of evenement

 

Het laten bedrukken van een zonnebril hoeft helemaal niet duur te zijn. Als je in de organisatie van een feest of evenement zit dan zul je er waarschijnlijk al aan gedacht hebben om opvallende shirts te laten bedrukken. Wanneer het evenement buiten plaatsvindt dan kun je deze kleding aanvullen met een mooie, opvallende zonnebril. Deze voorzie je dan uiteraard ook gewoon van naam en logo. Hierdoor ben je nog herkenbaarder. Bovendien ben je helemaal vrij in het kiezen van een ontwerp.

gallery/680442df4acb2c7d4978532e17b523bd